Du är här:

Föreningar och föreningsstöd

Offentligt möte

Föreningar: Boka redan nu in kvällen onsdag 27 september. Då kommer vi att hålla ett offentligt möte och informera om den totalöversyn som pågår kring kommunens stöd till föreningslivet. Mer information om tid och plats kommer när mötet närmar sig.

I Örnsköldsviks kommun hittar du ett rikt och aktivt föreningsliv. Ett stort utbud erbjuds inom idrott, kultur, friluftsliv, samhälls- och bygdeföreningar av olika slag, politik, teater och religiösa föreningar.

Besök gärna vår föreningsportal Interbooklänk till annan webbplats och sök i Föreningsregistretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster så hittar du säkert något som passar just dig. I kommunens register finns totalt ca 700 föreningar registrerade.

I Interbook hittar du information om allt som rör föreningslivet i Örnsköldsvik. Där söker du bidrag och bokar även enkelt lokaler.

Föreningsbyrå

Föreningsbyrån är föreningarnas enkla väg att komma i kontakt med kommunen och få hjälp i frågor som rör föreningarnas verksamheter. Kontakta Föreningsbyrån på 0660 - 882 15 eller foreningsbyran@ornskoldsvik.se

Sidan uppdaterades

2017-06-28

Sidansvarig: